Pánské kožené peněženky | Kabelky | Kožené zboží | MarkModern.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9.00 - 21.00
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Markovi, se sídlem Osek 34, 289 02 Kněžice, s  identifikačním číslem: 64588629, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová kolekce pánských peněženek Pragati
07.12.2021 Články
Nová kolekce pánských peněženek Pragati
Pánské módní peněženky z buvolí kůže. Vyberte si tu pravou peněženku. Luxusní peněženky, které jsou nadstandartní. číst celé
Spuštění platební brány
17.09.2021 Články
Spuštění platební brány
Vážení zákazníci, spuštění platební brány se nám podařilo a tak můžete opět platit on-line nebo platební kartou číst celé
Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Focení na zámku v Troji v Praze 8
19.07.2019 Články
Focení na zámku v Troji v Praze 8
Užíváme si krásný slunečný den a tak se dáváme do focení dámské kabelky z naší první kolekce. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nejprodávanější pánská peněženka, kterou řadíme mezi Top prodávané peněženky na našem eshopu.

kožená pánská peněženka

Peněženku od nás dostanete zabalenou v dárkové krabičce.

 

 

Recenze zbozi.cz

Dámské kabelky

Doprava

Doprava zdarma nad 1000,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 69,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Recenze a doporučení

Sídlo společnosti

Petr Marek

Osek 34

IČ: 645 88 629

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Petr Marek
Petr Marek
9.00 - 21.00
Copyright © 2018 - 2022 MarkModern
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz