Peněženky | Kabelky | Kožené zboží | MarkModern.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9.00 - 21.00
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Focení na zámku v Troji v Praze 8
19.07.2019 Články
Focení na zámku v Troji v Praze 8
Užíváme si krásný slunečný den a tak se dáváme do focení dámské kabelky z naší první kolekce. číst celé
Obchod v DBK Praha 4
08.12.2018 Články
Obchod v DBK Praha 4
Jak vypadal náš vánoční obchůdek. Super vánoční nálada a mnoho zákazníků :-) číst celé
Zobrazit všechny články
Novinky do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, slevách nebo článcích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Markovi, se sídlem Osek 34 289 02 Kněžice u Městce králové, IČ 64588629, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Focení na zámku v Troji v Praze 8
19.07.2019 Články
Focení na zámku v Troji v Praze 8
Užíváme si krásný slunečný den a tak se dáváme do focení dámské kabelky z naší první kolekce. číst celé
Obchod v DBK Praha 4
08.12.2018 Články
Obchod v DBK Praha 4
Jak vypadal náš vánoční obchůdek. Super vánoční nálada a mnoho zákazníků :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

SLEVA 3% PRO REGISTROVNÉ ZÁKAZNÍKY

GARANTUJEME VYSOKOU KVALITU A ŽIVOTNOST

DOPRAVA ZDARMA OD 1200,-Kč

EXPEDICE ZBOŽÍ DO 24 HOD.

100% SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

ZBOŽÍ SKLADEM

EXLUZIVNÍ KABELKY NA ZAKÁZKU

30 DNŮ GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ - bez udání důvodu

VÝMĚNA ZBOŽÍ - bez udání důvodů

ZÁRUKA NA ZBOŽÍ 2 ROKY

amara.cz

Doprava

Doprava zdarma nad 1500,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 93,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Sídlo společnosti

Osek 34

IČ: 645 88 629

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Petr Marek
Petr Marek
9.00 - 21.00
Copyright © 2018 - 2020 MarkModern design
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz