Pánské kožené peněženky | Kabelky | Kožené zboží | MarkModern.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9.00 - 21.00
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, slevách nebo článcích.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas prodávajícímu Petru Markovi, se sídlem Osek 34, 289 02 Kněžice, s  identifikačním číslem: 64588629, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak si vybrat správnou praktickou peněženku a ochránit data karet před zneužitím zloději
10.09.2022 Články
Jak si vybrat správnou praktickou peněženku a ochránit data karet před zneužitím zloději
Chceme-li, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, měli bychom vybírat pečlivě i módní doplňky. Peněženka, starším názvem také portmon... číst celé
Nová kolekce pánských peněženek Pragati
07.12.2021 Články
Nová kolekce pánských peněženek Pragati
Pánské módní peněženky z buvolí kůže. Vyberte si tu pravou peněženku. Luxusní peněženky, které jsou nadstandartní. číst celé
Spuštění platební brány
17.09.2021 Články
Spuštění platební brány
Vážení zákazníci, spuštění platební brány se nám podařilo a tak můžete opět platit on-line nebo platební kartou číst celé
Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

VAŠI OBJEDNAVKU PŘIPRAVÍME DO 10 MINUT

SLEVA 3% PRO REGISTROVNÉ ZÁKAZNÍKY

GARANTUJEME VYSOKOU KVALITU A ŽIVOTNOST

DOPRAVA ZDARMA OD 1000,-Kč

EXPEDICE ZBOŽÍ DO 24 HOD.

100% SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

ZBOŽÍ SKLADEM

30 DNŮ GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ - bez udání důvodu

VÝMĚNA ZBOŽÍ - bez udání důvodů

ZÁRUKA NA ZBOŽÍ 24 MĚSÍCŮ

 

V případě jakýchkoliv dotazů volejte:

Petr Marek 722 945 040

 

Nejprodávanější pánská peněženka, kterou řadíme mezi Top prodávané peněženky na našem eshopu.

Peněženku od nás dostanete zabalenou v dárkové krabičce.

 

 

 

Dámské kabelky

Doprava

Doprava zdarma nad 1000,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 55,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Recenze a doporučení

Sídlo společnosti

Petr Marek

Osek 34

IČ: 645 88 629

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Petr Marek
Petr Marek
9.00 - 21.00
Copyright © 2018 - 2022 MarkModern
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz