Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 400,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Markovi, se sídlem Osek 34,289 02 Kněžice, IČ 645 88 629,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště 
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru externích mailingový nástrojů
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

  • SLEVA 3% PRO REGISTROVNÉ ZÁKAZNÍKY
  • GARANTUJEME VYSOKOU KVALITU A ŽIVOTNOST
  • DOPRAVA ZDARMA OD 1400,-Kč
  • EXPEDICE ZBOŽÍ DO 24 HOD.
  • 100% SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ
  • ZBOŽÍ SKLADEM
  • EXLUZIVNÍ KABELKY NA ZAKÁZKU
  • 30 DNŮ GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ - bez udání důvodu
  • VÝMĚNA ZBOŽÍ - bez udání důvodů
  • ZÁRUKA NA ZBOŽÍ 2 ROKY

 

 
Doprava

Doprava zdarma nad 1400,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 95,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Sídlo společnosti

Osek 34

IČ: 645 88 629

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Copyright © 2018 MarkModern design
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz